شاید در گذشتههایی نه چندان دور تهیه غذای کارکنان بر عهده خود آنها بود اما امروزه اوضاع تغییر کرده است. در حال حاضر، شرکتها و سازمانهای مهم و موفق جهان بیش از هر چیزی به تغذیه کارکنان خود اهمیت میدهند و برای اطمینان از سلامت تغذیه آنها غذای شرکتی سالم به این مهرههای اصلی کسبوکار خود ارائه میدهند.
ارائه غذای سازمانی به کارکنان در افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد آنها نقش مهمی دارد اما اگر این غذا سالم و باکیفیت نباشد، ممکن است تأثیر معکوسی داشته باشد. تهیه غذا در شرکت ها اگر با توجه به نیازهای کارکنان شما نباشد و در انتخاب منوی غذای شرکتی به شرایط سلامتی آنها توجه نکرده باشید، در بهترین حالت، کارکنان از خوردن این غذاها امتناع میکنند و به فستفودها یا میانوعدههای ناسالم روی میآورند.
_q9nt.jpg)
در مقابل، اگر لیست غذای پرسنلی شما شامل غذاهای سالمی باشد که با توجه به ذائقه و نیازهای سلامتی کارکنان شما انتخاب شدهاند، به افزایش پویایی محیط کار شما و سلامت بیشتر کارکنان کمک میکند. در این صورت، از محیط خوابآلود و کسلکنندهای که در آن کارکنان یا همیشه عصبی و خسته هستند و یا غیبتهای زیادی دارند، خبری نخواهد بود.
بهترین غذای شرکتی برای کارمندان چه ویژگیهایی دارد؟
ممکن است برای انتخاب غذای کارکنان، فهرست غذاها یا سرویسهای مناسب ترین غذای سازمانی را زیر و رو کنید و در آخر، نتوانید از میان نامهایی که روز به روز بر تعداد آنها افزوده میشود، یکی را با اطمینان انتخاب کنید. برای اینکه دچار چنین تردیدهایی نشوید، باید ویژگی غذای شرکتی سالم و باکیفیت را بدانید. چه ویژگیهایی را باید در نظر گرفت تا بهترین غذای سازمانی را جلوی کارکنان گذاشت؟ پاسخ به این سؤال میتواند یک کتاب مفصل باشد اما اگر بخواهیم آن را خلاصهتر بگوییم، باید به ۴ ویژگی مهم اشاره کنیم.
۱. تازگی و سلامت مواد اولیه
اولین و مهمترین ویژگی غذای شرکتی این است که از مواد اولیه سالم و تازه درست شده باشد. تهیه غذا از بهترین مواد اولیه سبب میشود که غذای شرکتی خوشمزهتر، باکیفیتتر و البته، سالمتر باشد. خودتان فکر کنید که تهیه قرمه سبزی از سبزیجات و گوشت تازه خوشمزهتر خواهد بود یا قرمهسبزی که موقع چشیدن طعم آن متوجه میشوید که سبزیجات آن مزه خاصی دارند یا در واقع، تازه نبودهاند؟ قطعا اولی که از مواد باکیفیت تهیه شده به هر کارمند بیانگیزهای انرژی میبخشد.
۲. کیفیت پخت غذاها
هنگام انتخاب سرویس تهیه غذای سازمانی، باید از مراحل پخت غذاهایی که این سرویس ارائه میدهد بازدید کنید یا حداقل باید این امکان وجود داشته باشد تا مدارکی که نشان میدهند یک آشپز حرفهای در پشت صحنه طبخ این غذا حضور دارد را مشاهده کنید. کارت سلامت و بهداشت یا امکان بازدید حضوری از آشپزخانه سرویس مورد نظر به شما این اطمینان را میدهد که غذاها را آشپزخانههای حرفهای تهیه کردهاند.
۳. منوی غذایی متنوع
بدیهی است که همه کارکنان شما نمیتوانند هر روز غذاهای تکراری بخورند یا حتی برخی از آنها ترجیح میدهند تا حق انتخاب میان گزینههای مختلف را داشته باشند. در این صورت، شما باید موقع سفارش غذا، دقت کنید که علاوه بر منویی که شامل نوع و قیمت غذای شرکتی میشود، فهرست غذاهای متنوع را هم در اختیار داشته باشید. ارائه دو یا سه غذا در هر روز قطعا کارکنان شما را خوشحالتر و راضیتر نگه میدارد.
۴. ارسال و پشتیبانی مطمئن
ویژگی دیگری که به شما در انتخاب یک سرویس تهیه غذای سازمانی چراغ سبز نشان میدهد، ارسال به موقع غذاها در بستهبندی مناسب است. هیچ کسی دوست ندارد که غذای سرد بخورد و کارکنان شما هم از این قاعده مستثنی نیستند. بنابراین، پیش از سفارش غذا به تعداد بالاتر از یک سرویس، مطمئن شوید که سرویس مورد نظر غذاها را سر موقع و در بستهبندی مناسب به شما ارائه میدهد. پس از آن هم باید از پشتیبانی این سرویس مطمئن شوید. وقتی یک سرویس تهیه غذای شرکتی در تمام ساعات شبانهروز پاسخگوی سؤالات و مشکلات شما است، میتوانید به آن اعتماد کنید.
ویژگی های سرویس غذای پرسنلی
غذاهای ارائه شده توسط سرویس غذای پرسنلی تمام ویژگی های غذای شرکتی که به آنها اشاره کردیم را دارد. غذاهای همگی در آشپزخانههای زنان مستقل و توانمندی پخته میشوند که سلامت کارکنان شما را در اولویت قرار میدهند به صورت هفتگی یا روزانه برای تهیه غذاها خرید میکنند تا مطمئن شوند که مواد اولیهای که به کار میبرند، سالم و باکیفیت هستند.
برای این رضایت کارکنان شما اهمیت بسیاری دارد. به همین دلیل، تلاش میکنند تا غذاها را با حوصله و حساسیتهای ویژه مادرانهای که از همه مادران ایرانی سراغ داریم، بپزند. همین ویژگی غذای شرکتی هم سبب شده که بسیاری از کارکنان شرکتهای بزرگ و کوچک تهران، برای انتخاب غذا سراغ این سرویس بروند.
یکی دیگر از ویژگیهای مهم غذا شرکتی گرم بودن آن است. مطمئنا چشیدن طعم غذای گرم در محل کار میتواند به کارکنان شما انگیزه و نشاط لازم برای ادامه فعالیت را بدهد به این موضوع هم فکر کردهاند. غذاهای دقیقا در همان موقعی که با شما هماهنگ شده ارسال میشوند. علاوهبراین، غذاها در ظرفهای مایکروویوی بستهبندی میشوند تا اگر بعضی از کارکنان شما ترجیح میدهند غذا را دیرتر بخورند، بتوانند یک غذای گرم و خوشمزه نوش جان کنند.
پشتیبانی شبانهروزی و خستگیناپذیر هم یکی دیگر از خصوصیات ویژه این سرویس است. کارشناسان پشتیبانی از همان مراحل اولیه ثبتنام در این سرویس همراه شما هستند. آنها با توجه به اطلاعاتی که در مصاحبههای اولیه با مسئول غذای شرکتی به دست میآورند، یک لیست غذای اختصاصی برای شرکت تنظیم میکنند که در آن به تمام ویژگیهای مورد نظر برای سفارش غذای سازمانی این شرکت از جمله ذائقه کارکنان و رژیمهای غذایی خاصی که دارند، توجه شده است. در نهایت و پس از ارسال بهموقع غذاها نیز از کارکنان یا مسئول غذای شرکت نظر میخواهند تا در مرتبههای بعدی غذاها دقیقا مطابق نظر کارکنان شرکت تهیه و ارسال شود.
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0